Pobjeda Hea: Veliki korak ka opstanku

Sinoć je u Bileći odigrana utakmica 18. kola Premijer lige. Košarkaši Hea pobijedili su  KK Građanski iz Bijeljine rezultatom 80:60.

jovanovic

Jovanović je ujedno bio i MVP ovoga kola

Tekst: Jelena Radmilović

Najveći broj poena za Heo upisao je Željko Jovanović 30, zatim Negovanović 18 i King 16. Zanimljiv je podatak da je Jovanović ubacio osam trojki, od 12 koliko ih je bilo.
KK Heo je ovom pobjedom još bliži svom ovosezonskom cilju, a to je opstanak u ligi.
“Ova utakmica nam mnogo znači u borbi za opstanak i sad smo u prednosti u odnosu na naše konkurente.”, izjavio je trener KK Heo-a Boris Jokanović.
Na sinoćnjoj utakmici izostali su košarkaši Aleksandar Kuljić i Darko Kastratović.
“Kuljić ima ozbiljniju povredu koljena, a Kastratović je lakše povrijeđen. Nadam se da će za par dana biti na raspolganju, jer je pred nama veoma važna utakmica sa Leotarom u Trebinju. Daćemo sve od sebe da iznenadimo odličnu ekipu Leotara i tom pobjedom konačno obezbijedimo naš opstanak u ligi. Na toj utakmici očekujem veliku požrtvovanost mojih igrača jer taj meč nosi posebnu draž.”, za naš portal kaže Jokanović.
Ova sezona je za KK Heo bila puna pehova, osim povreda igrača, problem je i finasijska situacija. Jedno je sigurno, osim požrtvovanih navijača, velika snaga ovog kluba su i Džukele, sa pravom često nazivane šestim igračem.

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: