Nebojša Vukanović: Počistimo ih! (VIDEO)

Na političkoj sceni Republike Srpske su otuđeni, korumpirani i neodgovorni političari , koji su najveći neprijatelji ovog naroda i naš je cilj da sa današnjom akcijom simboličnog naziva “Počistimo ih”, gdje građanima dijelimo metle, pokrenemo akciju čišćenja Srpske“, rekao je Nebojša Vukanović, nosilac liste “Za pravdu i red – Lista Nebojše Vukanovića” za poslanika u Narodnoj skupštini RS

vukan

Izvor: Radio Trebinje
Autor: M.I.
Video: Mirko Okuka

„Neće biti dovljne samo metle da bi počistili ono što se nakupilo prethodnih godina u RS i što nas je, nažalost, dovelo u ovako tešku situaciju, ali na ovaj način šaljemo poruku građanima, da 12. oktobra poklone povjerenje novoj generaciji mladih, odgovornih i poštenih ljudi.“, istakao je Vukanović.
„Ako novi, mladi i pošteni ljudi, kojih ima u svim političkim partijama uđu u novu vlast u Srpskoj, poboljšaće se situacija i mnoge stvari promijeniti.“, pojasnio je kandidat ove stranke za narodnog poslanika.
Govoreći o programu Liste za pravdu i red, Vukanović je rekao da društvu nije potrebna samo promjena vlasti, već promjena sistema i potpuna smjena generacija.
„Moramo pokloniti povjerenje novim obrazovanim ljudima i riješiti se starih istrošenih kadrova, koji nas već dvadeset godina vuku u propast. Kada vidim da ti ostarjeli i istrošeni političari poslije 30 godina pokušavaju da zadrže svoje funkcije, pitam se da li oni imaju granicu i kad se misle povući sa političke scene“, kazao je Nebojša Vukanović.

Ostavite komentar

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: