FK Leotar: Dodik kupio 10 godišnjih karata za tribine na Policama

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik odlučio je da svojim ličnim doprinosom, kupovinom 10 godišnjih karata, na simboličan način pomogne i igračima i Upravi fudbalskog kluba FK “Leotar” da Police ponovo postanu mjesto gdje se igra elitni fudbal.

leo

Mogao je da kupi još neku: Milorad Dodik dao primer kako se voli i poštuje Leotar

Izvor: SRNA

Karte na stadionu “Police” u ime predsjednika Dodika kupila je odbornik SNSD-a u Skupštini grada Trebinja Ljubica Miljanović, koja se kupovinom još tri godišnje karte pridružila ovom gestu predsjednika, ali i akciji da se pomogne fudbalskom klubu.
“Na ovaj način i ja se pridružujem predsjedniku Republike Srpske, ali i svima onima kojima je Leotar na srcu i koji žele da se naš klub vrati u najprestižnija takmičenja”, rekla je Srni Miljanovićeva.
Ona je istakla da će karte biti uručene vjernim navijačima Leotara koji nisu u mogućnosti da ih kupe.
Ljekar Ljubica Miljanović zahvalila je predsjedniku što je prepoznao važnost Leotara za Trebinje, jer su mu sada, kako je rekla, osim novca i dobre igre, najpotrebniji navijači koji su ovom klubu uvijek bili 12. igrač na terenu.
Podpredsjednik FK “Leotar” Milan Tomanović je izrazio zahvalnost Dodiku i Miljanovićevoj što su se kupovinom godišnjih pretplatnih karata pridružili akciji kluba i podržali ga na putu oporavka, ističući da im u ovim trenucima mnogo znači podrška.
“Nadamo se da će njihov primjer slijediti i ostali i da će pomoći našem klubu da prebrodi tešku finansijsku situaciju i opstane u godini kada proslavlja 90 godina svog postojanja”, istakao je Tomanović.
On je podsjetio da je nova Uprava FK “Leotar” za nešto više od mjesec dana uspjela da konsoliduje klub, vrati pola miliona maraka duga povjeriocima, da potpiše ugovor sa UEFA za rekonstrukciju stadiona vrijednosti od oko 187.000 KM, te da dobrim i poštenim igrama vrati Leotar na prvo mjesto.

Ostavite komentar

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: