Dragana Boro pozvana u reprezentaciju Srbije

Najbolja rukometašica Leotara Dragana Boro pozvana je u juniorsku reprezentaciju Srbije. Trener Vlada Šimičić je još prošle godine pozvao talentovanu Trebinjku da učestvuje na prvim trenažnim okupljanjima ove generacije, ali je odsustvovala zbog povrede.

dragana-boro

Izvor: Radio Trebinje
Tekst: M.I.

Pripreme reprezentacije će biti održane u Kragujevcu od 19. do 22. marta, potvrdio je za Portal radiotrebinje.com Zdravko Komnenović, trener ŽRK Leotar.
„Kontrolne pripreme u Kragujevcu održavaju se pred kvalifikacioni turnir za Evropsko prvenstvo u Rumuniji, koje počinje 17. aprila ove godine. Dragana je u punoj formi i nadamo se da će uspješno da odgovori zadacima na pripremama juniorske reprezentacije Srbije“.
Mogućnost da Dragana Boro zaigra za reprezentaciju Srbije najavio je i selektor seniorske reprezentacije Srbije Saša Bošković, koji je talentovanu rukometašicu zapazio ove jeseni, prilikom posjete Trebinju .
„Ovo nije samo priznanje za Draganu, već i za naš klub i grad Trebinje. To je potvrda da i djevojke sa ovih prostora, ako kvalitetno rade i treniraju, imaju šansu da obuku dres reprezentacije Srbije“, ističe trener Leotara.
Na spisku pozvanih djevojaka vjerovatno će se naći i Trebinjka Ivana Sikimić, bivša rukometašica Leotara, a sada članica Crvene Zvezde.
„Nadamo se da će i ona naći mjesto među osamnaest djevojaka, na spisku koji će trener Šimičić kompletirati narednih dana“, kaže Komnenović .
Poziv da učestvuje na pripremama juniorske reprezentacije Srbije dobio je i trener ŽRK Leotar Zdravko Komnenović.

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: