Crno-belo veče u Trebinju: Najjači i u kriznim vremenima!

 

Tradicionalno peto po redu crno belo veče održalo se 08.02.14. godine u održalo se u prostorijama Doma mladih Trebinje i okupilo je pored članova udruženja navijača SD Partizan „Grobari Trebinje“ i predstavnike navijača Partizana iz Republike Srpske, Srbije i Crne Gore.

test i foto: Slobodna Hercegovina
 
 

U prvom dijelu druženja nastupio je kantautor Saša Trajković koji je svojim fantastičnim nastupom publiku ostavio bez daha. Inače radi se o umjetniku iz Niša koji je sa poduhvatom Serbon napravio odličan spoj više žanrova muzike kroz koje provejava duh Srpstva i Pravoslavlja. Iza sebe ima album pod nazivom Na svom pragu, a pored sopstvenih pjesama izvodi i poznate Srpske narodne pjesme.

001-14

 

U drugom dijelu večeri prisutnima se obratio Vaso Mijanović predsjednik udruženja navijača „Grobari Trebinje“ kao i Milan Šepa, predstavnik „Južnog fronta“ i Marko Trmčić – Krsma frontmen „Grupe JNA“.

002-14

Vaso Mijanović je istakao da u ovim teškim vremenima, udruženje „Grobari Trebinje“ uspijeva da se održi i da mukotrpnim radom ostvari rezultate vrijedne svake pohvale.
Nakon više tema o radu i organizaciji Udruženja Grobari Trebinje koje se odnose na humanitarne akcije, odlaske na utakmice kluba, funkcionisanju navijačke organizacije kao i JSD Partizan, navijači su se dotakli i aktuelne situacije i finansijske krize u VK Partizan i KK Partizan, te izrazili spremnost da u narednom periodu iznađu načine da pomognu najtrofejnijim sekcijama JSD Partizan.

003-14-1

Na kraju skupštinskog dijela crno bele večeri, svim predstavnicima navijačkih grupa koje su uzele učešće i uveličale crno belo veče, Vaso Mijanović je uručio zahvalnice i priznanja, nakon čega je druženje nastavljeno do kasno u noć.

 

004-14

Ostavite komentar

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: