Vozač autobusa nije bio u alkoholisanom stanju

Vozač, koji je upravljao autobusom koji je sletio sa kolovoza na lokalitetu Dučela na putu Foča – Šćepan Polje, je saslušan, a alko-test je pokazao da nije vozio u alkoholisanom stanju, potvrdio je Srni portparol Okružnog tužilaštva u Trebinju Srđan Vukanović.

nesreca

Izvor: Srna

Vukanović je rekao da su analize pokazale da kod vozača nije pronađen alkohol u krvi.

On je dodao da su obdukciju tijela tri putnice koje su nastradale u saobraćajnoj nesreći izvršili doktori sa Instituta za sudsku medicinu Banjaluka, te da će rezultati uskoro biti poznati.

Vukanović kaže da će, nakon urađenog vještačenja tehničke ispravnosti autobusa, te prikupljanja ostalih materijalnih dokaza, biti utvrđen uzrok nesreće, kao i postojanje osnova eventulane krivične odgovornosti vozača.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju, 11. januara oko 23.00 časa, nakon što je autobus prevoznika “Centrotrans” iz Istočnog Sarajeva, koji je saobraćao na liniji Pale – Herceg Novi, sletio u provaliju, poginule su crnogorske državljanke Marijana Medojević i Amina Avdić, te Dragana Gluhović sa Pala, a povrijeđeno je 13 osoba

 

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: