VIDEO: Purke doneo nove bodove Leotaru

Teže nego što se očekivalo Leotar je došao do pobjede u duelu sa Napretkom iz Donjeg Šepka. Plavo bijeli su izgleda podcijenili protivnika, a gosti su se znalački branili do pred sam kraj utakmice, kada je presudilo majstorstvo Nenada Stojanovića Purketa, koji je do tog momenta skoro bio nevidljiv na terenu.

Nenad Stojanovic (Leotar) u sansi-001_0

Izvor: fk-leotar.com
V
ideo: Nebojša Kolak

 

Leotar je prvi put zaprijetio u 6. minutu preko Predraga Šešelja, ali je golman gostiju bio na pravom mjestu. Nakon toga gosti su propustili nekoliko dobrih prilika za gol.

U 9. minutu istakao se golman Leotara Mladen Kukrika, kada je odbranio šut Ivana Ninića. Nakon 15 minuta igre Napredak je ponovo bio u šansi preko Filipa Matića, ali su odbrambeni igrači Leotara uspjeli da izbiju loptu u korner.

U 17. minutu Lazar Zečević je propustio najbolju šansu na utakmici za Leotar. Nenad Stojanović ga je majstorski uposlio, Zečević se našao sam ispred golmana na nekih 16 metara od gola, ali je šutirao pored desne stative.

Minut kasnije ponovo je Zečević bio u prilici, ali je Vidoje Filipović intervenisao ispred njega. Uslijedio je period igre na sredini terena, a Leotar ponovo prijeti u 40. minutu, preko Nenada Stojanovića, čiji šut su izblokirali igrači Napretka. Milorad Cimirot je izveo korner, a Semjon Milošević sa pet metara šutira glavom pored gola.

Mladen Kukrika je ponovo spasio Leotar u 44. minutu, kada je pravoremeno izašao sa gola i zaustavio napad Napretka preko Filipa Matića.

U drugom minutu nastavka Milorad Cimirot je oprobao svoj šut sa 20-ak metara, ali lopta odlazi pored gola.

U 67. minutu šutirao je Branko Jevtić, ali su mreže i dalje mirovale. U 76. minutu Miloš Aćimović je imao dobru priliku, ali je promašio cijeli gol.

I kada se činilo da gosti polako zatvaraju sve prilazze golu i da Trebinjci nemaju rješenje za bunker gostiju, Nenad Stojanović je pokazao zašto stručni štab u njega ima ogormno povjerenje. Sam je izgradio akciju za Dejana Popovića, koji sa desetak metara vrhom kopačke šalje loptu uz samu stativu.

Pet minuta kasnije Vojin Jeknić je uposlio Milorada Dmitrovića, koji je izdržao duel sa igračem Napretka, ali je lopta koju je uputio na drugu stativu zastala u blatu, dovoljno da štoperi Napretka otklone opasnost od gola.

Međutim, samo minut kasnije Police su ponovo zapjevale svom idolu. Predrag Šešelj je povukao loptu u šesnaesterac, u pravom momentu uposlio Nenada Stojanovića, koji manirom rasnog strijelca pogađa gol za ovjeru nova tri boda. U prvom minutu sudijske nadoknade rezervista Miloš Marković je šutirao sa 20 metara, ali je golman Napretka krajnjim naporom zaustavio ovaj udarac.

 

Predrag Seselj  (Leotar) i Darko Radovic (Napredak)-001

LEOTAR – NAPREDAK 2:0 (0:0)
Trebinje – Stadion Police. Gledalaca: 500. Sudija: Mile Barjaktarević (Bijeljina). Strijelci: Popović u 78. minutu i Stojanović u 80. minutu. Žuti kartoni: Andrić (Leotar), Perić (Napredak).
LEOTAR: Kukrika, Andrić (od 68. minuta Dmitrović), Milošević, Šešelj, Aćimović, Cimirot, Popović, Zečević (od 75. minuta Marković), Stojanović (od 83. minuta Papaz), Todorović, Jeknić.
NAPREDAK: Krsmanović, Radović, Erić, V. Filipović, Nikolić, Perić, Marić, Matić (od 87. minuta Lazarević), Jovanović (od 65. minuta M. Filipović, Ninić, Jevtić.

 

Ostavite komentar

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: