Vesna Dedić: Promocija za moju dušu

U bašti hotela “Platani 2” u Trebinju, održana je promocija romana “Pola duše” i “Zagrli me”, novinarke i spisateljice Vesne Dedić.

vesna-dedic

Izvor: Radio Trebinje
Autor: R.S.

Prema riječima autorke roman „Pola duše“ je istorijska melodrama, a radnja je smještena na Cetinju i u Beogradu krajem devetnaestog i početkom dvadesetog vijeka.
„U prvom planu je ljubavna priča između Cetinjanke i oficira, a ono što je meni jako važno je da sam dobro proučila građansku istoriju Srbije, Crne Gore i dela Hercegovine toga vremena i uspela da to upletem u roman“, kazala je Dedićeva.
Roman „Zagrli me“ je priča o potrazi za ljubavlju u kojoj će se prepoznati svaka žena koja još uvijek vjeruje u ljubav.
„Najsličniji je mom prvom romanu „Zauvek u srcu“ i što mi je najdraže što sam sačuvala svoju čitalačku publiku u celom regionu, a roman je postao omiljen kod jedne nove generacije čitalaca, mladih žena koje još veruju u ljubav i brak“, navela je Dedićeva.
Ona ističe da promocije ima u Srbiji, Crnoj Gori i Srpskoj, a samo su dvije promocije za „njenu dušu“.
„Predstavljanje u Beogradu je za prijatelje i medije, a promocije u Budvi i u Trebinju su za moju dušu. Veliki deo detinstva sam provela u Trebinju i promocija u ovom gradu je za mene povratak u detinstvo, prilika da vidim drage ljude. Vidim nebo i krš i to je jako lekovito za mene“, zaključila je Dedićeva.
U muzičkom dijelu programa nastupili su kantautor Ranko Slijepčević i pijanista Božidar Bobo Vučur.
Organizator promocije romana Vesne Dedić je Turistička organizacija Grada Trebinja.

Ostavite komentar

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: