Veče Milice Ijačić

Prvi put nastupamo za Milicu, mada godišnje redovno održavamo ovakve koncerte, najčešće za djecu sa posebnim potrebama, ali i kad god je to nekome potrebno“, ističe Slaviša Sredanović, predsjednik i koreograf plesnog kluba „Maris“.

Izvor: Radio Trebinje

milica 01

Plesni klub „Maris“ iz Trebinja u saradnji sa gradskim kulturno-umjetničkim društvom „Alat Swislajon“ Takovo sutra veče u Domu mladih organizuju humanitarni koncert za našu sugrađanku Milicu Ijačić, kojoj je za liječenje u rehabilitacionom centru Orlando na Floridi potrebno 20 hiljada maraka.

Kako kaže Slaviša Sredanović, predsjednik i koreograf plesnog kluba „Maris“ ovo je još jedna u nizu humanitarnih akcija koje ovaj plesni klub provodi za naše sugrađane.
„Prvi put nastupamo za Milicu, mada godišnje redovno održavamo ovakve koncerte, najčešće za djecu sa posebnim potrebama, ali i kad god je to nekome potrebno“, ističe on.
Na koncertu članovi Marisa izvešće uobičajene koreografije.
„Prvih pola sata koncerta nastupaće članovi KUD-a „Alat Svislajon“, a potom mi. Pored standardnih plesova, prisutni će biti u prilici da po prvi put vide i našu koreografiju koju smo nedavno izvodili u Geteborgu, gdje smo boravili na poziv Udruženja Trebinjaca u tom gradu“, dodaje Sredanović.

slavisa

Slaviša Sredanović, predsjednik i koreograf plesnog kluba „Maris“

Milica Ijačić je prije četiri godine padom sa drveta povrijedila kičmu i od tada je u invalidskim kolicima. Na donatorskoj večeri održanoj prošle sedmice, za njeno liječenje prikupljeno je 12. 000 KM, a potrebno joj je ukupno 20.000 KM za jednomjesečnu terapiju, putne troškove i smještaj u Orlandu.
Humanitarni koncert za Milicu Ijačić sutra veče u Domu mladih počinje u 20 časova, a sav prihod od ulaznica biće namijenjen za njeno liječenje. Karte po cijeni od 3 KM mogu se kupiti na blagajni Doma mladih.
M.B.

Ostavite komentar

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: