Vanja Grbić želi da organizuje “Street volley” u Trebinju

izvor: Grad Trebinje
Istaknuti odbojkaški reprezentativac i potpredsjednik Odbojkaškog saveza Srbije Vanja Grbić uputio je danas pismo gradonačelniku Trebinja u kome se predlaže organizovanje sportskog događaja pod nazivom „Street volley“ u Trebinju.

Grbićevo pismo gradonačelniku prenosimo u cjelosti:

vanja-grbic-i-slavko-vucurevic

Foto: Slobodna Hercegovina

 
Poštovani gospodine gradonačelniče,

obraćam Vam se kao potpredsednik Odbojkaškog saveza Srbije, ali i kao čovek čije je poreklo i srce iz vašeg-našeg kraja.

Tokom svoje karijere trudio sam se da svoju zemlju i svoj narod predstavim dostojanstveno i ponosno kako dolikuje pravim ljudima. Došlo je vreme da vratim našoj deci ono što sam stekao iskustveno i pomognem im da izrastu u prave i zdrave ljude, dostojne nosioce odgovornosti zemlje koju predstavljaju.

Tim povodom želim da organizujem u vašem Trebinju “Street volley” u kojoj bi deca igrala odbojku na otvorenom, blokirajući saobraćaj u glavnim ulicama Trebinja. Takođe bi pozvali sve gradove Hercegovine i obeležili ovaj dan kao praznik dece, sporta, zdravlja i pravih vrednosti.

Imam punu podršku Oodbojkaškog saveza Srbije kao matične institucije jer su Trebinje, Gacko i Ljubinje dali puno reprezentativaca i sa punim pravom očekuje da se pobrinemo da tako bude i ubuduće.

Ponosan na svoje poreklo i zemlju svog oca i svojih predaka ovo doživljavam kao svetu misiju.

U nadi za pozitivnim odgovorom, primite gospodine Gradonačelniče, sportske pozrave.

S poštovanjem,
Vladimir GRBIĆ
Potpredsednik OSS

 

 

Ostavite komentar

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: