Trebinje: Milena Dravić kod gradonačelnika

Gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević primio je danas doajena srpskog i jugoslovenskog glumišta Milenu Dravić, koja ovih dana boravi u Trebinju kao gost drugog Festivala mediteranskog i evropskog filma i prvi laureat njegove nagrade „Zlatni platan”- za doprinos evropsko-mediteranskoj kinematografiji.

Milena-Dravic-kod-gradonacelnika (1)u
Kako je saopšteno iz gradske uprave, Dravićeva je u razgovoru sa gradonačelnikom podijelila svoje oduševljenje gradom, a posebno toplom dobrodošlicom i emocijama trebinjske publike, koje je doživjela sinoć na sceni Doma kulture, na svečanosti otvaranja festivala.
Gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević uputio je poziv Dravićevoj, da sa svojim suprugom, ponovo budu gosti našeg grada.
sa otvaranja.
Večeras na festivalu…
Drugog dana Festivala mediteranskog i evropskog filma, od 18.00 h, u bioskopu Kulturnog centra biće prikazan film „Djevojka“, reditelja Puriše Đorđevića, a u okviru progmarske cjeline festa – Retrospektiva Milene Dravić.
U programu Mediteranski film, od 19.00h u pozorišnoj sali biće prikazan španski film „Ismael“, reditelja Marsela Pinjeira.
Termini nakon 22.00 h rezervisani su za srpski film – „Dobro jutro, komšija“, reditelja Željka Kasapa, te film ruske produkcije „Jarik“ Aleksandra Lasla i Sesila Anrija.

Ostavite komentar

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: