Tragedija: Poginuli aktivisti SNSD Gacko

Jučerašnja poseta premijerke Cvijanović ostala je u senci pogibije Predraga Popovića i Radovana Zelenovića koji su nastradali u saobraćajnoj nesreći oko 16 časova na samom izlazu iz Gacka.

gacko

Izvor: Moja Hercegovina
Autor: Milanka Kovačević
Foto: Srna

Popović i Zelenović bili su članovi SNSD-a od samog osnivanja, a smrt ih je zatekla na mestu članova Opštinskog i Izvršnog odbora stranke.

Predrag Popović rođen je u Gacku 1959. godine. Diplomirao je na građevinskom fakultetu u Sarajevu. Profesionalnu karijeru započeo je u građevinskom preduzeću GAT. Radio je i u preduzećima Safir i Hidrogradnja, a potom u RiTE Gacko.

Bio je osnivač SNSD-a u Gacku, odbornik u Skupštini opštine kao i predsednik Opštinskog odbora u dva mandata. Trenutno je član Opštinskog i Izvršnog odbora kao i Izbornog štaba ove stranke.

U Gacku je važio za kulturnog, tolerantnog i poštenog čoveka zbog čega je bio izuzetno cenjen. Iza sebe je ostavio suprugu i dva sina. Biće sahranjen danas na gradskom groblju u 14 časova i 30 minuta

Radovan Zelenović rođen je u Gacku 1958. godine. Bio je privatni preduzetnik preko 30 godina. Jedan je od osnivača SNSD-a u svojoj opštini. Bio je i odbornik u Skupštini opštine, a smrt ga je zatekla na mestu predsednika Izbornog štaba ove stranke.

Iza sebe je ostavio suprugu i troje maloletne dece, ćerku i dva sina. Zelenović će biti sahranjen danas u selu Miholjače u 16 časova.

 

Ostavite komentar

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: