Tako slavi Gacko: Zlatne odbojkašice stigle kući, dočekale ih pune ulice!

Odbojkašice Gacka, koje su sinoć u Brčkom osvojile Kup Bosne i Hercegovine, danas oko 17 časova stigle su u svoj grad, gdje ih je dočekalo nekoliko stotina građana.

Autor: D.S.
Izvor: Moja Hercegovina
Foto: Moja Hercegovina

Trener Gačanki Ivan Maljević zahvalio se na velikom dočeku, a pobjedu svog tima ocijenio je kao krunu svoje karijere.

gacko 01

Gacko je ponosno na njih – osvajačice Kupa BiH

 

– Prošle godine dolazili smo do finala Kupa Republike Srpke, kao i Bosne i Hercegovine, ali tada smo vas razočarali. Na sebe sam tada preuzeo svu odgovornost i odlučili smo da pobijedimo Brčko naredne godine. Radili smo naporno i puno smo trenirali, najčešće po dva puta dnevno i na kraju smo dobili ono za šta svi živimo – istakao je Maljević.

gacko 02

Trener Gačanki Ivan Maljević

 

Predsjednik gatačkog Ženskog odbojkaškog kluba Radojica Antunović zahvalio se Ivanu Maljeviću, kao i pomoćnom treneru Goranu Koprivici, te dugogodišnjem pomoćnom treneru Saši Slijepčeviću, koji, kako je naveo, godinama uspješno vode ovaj tim. Nije izostala ni pohvala za trenera mlađih kategorija Gorana Savića koji je, prema Antunovićevim riječima, najviše zaslužan za stvaranje talentovanih igrača.

gacko 03

Predsjednik ŽOK Gacko i zamjenik načelnika opštine Gacko Radojica Antunović

– Ovo je najveći uspjeh gatačkog sporta. Hvala našim sponzorima, prije svega Opštini Gacko, kao i njenom načelniku Milanu Radmiloviću, koji danas nije ovdje, ali u njegovo ime prenosim čestitke ekipi. U toku iduće sedmice načelnik će u svom kabinetu prirediti prijem za djevojke. Zahvaljujem se, takođe, RiTE Gacko i svima koji su doprinijeli ovom sjajnom uspjehu – zaključio je Antunović.

gacko 04

 

Ostavite komentar

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: