Sutra u Bileći: Gačanke izlaze na megdan Turkinjama

Sutra (subota) u 19 časova, u sportskoj dvorani u Bileći, odbojkašice Gacka počinju takmičenje u Čelendž kupu i dočekuju vrlo jaku tursku ekipu Ilbanke iz Ankare.

odbojka-540x300

Izvor: Moja Hercegovina
Autor: Žarko Janjić

Ekipa iz Ankare pobjednik je Balkanskog kupa (BVA), a i u samom je vrhu ionako jakog turskog ligaškog takmičenja, pa će djevojke Ivana Maljevića morati zapeti iz sve snage u koliko žele iole povoljniji ishod ovog meča. Revanš će se igrati u Ankari.

Za ljubitelje odbojke u Hercegovini biće ovo prilika da vide novu međunarodnu utakmicu jednog hercegovačkog tima, nakon što su lani, u ovoj istoj dvorani, gledali meč Gačanki protiv belgijskog Hermes Ostendea.

Gačanke u ovaj meč ulaze nakon dva uzastopna prvenstvena poraza u Premijer ligi BiH od po 3:1, prvo od BL voleja u Banjaluci, potom od Bimal Jedinstva u Gacku. Pa i pored toga očekuje se da će ih navijači u ovom susretu maksimalno podržati i ispuniti gledalište bilećke dvorane do posljednjeg mjesta, kao što su to učinili i lani u susretu protiv Belgijanki, kada je u Hercegovini prvi put odigrana jedna zvanična međunarodna odbojkaška utakmica.

Ulaznica za meč Gacko – Ilbanka košta tri konvertibilne marke.

O autoru

Ostavite komentar

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: