Spektakl: Čoli nije smetao ni suzavac u Sarajevu

Zdravko Čolić održao koncert za pamćenje u sarajevskoj „Zetri“. Sjatili se obožavaoci iz celog regiona. Zbog propusta organizatora koncert je morao da bude skraćen

cola

Izvor: Novosti

NAJVEĆA balkanska muzička zvezda, Zdravko Čolić održao je u subotu uveče spektakularan koncert u sarajevskoj dvorani „Zetra“ pred oko 15.000 zemljaka. Za druženje sa Čolom tražila se karta više, pa je početak nastupa kasnio pola sata jer su se stvorile ogromne gužve na ulazima. Čim je publika ispunila halu do poslednjeg mesta, popularni pevač istrčao je na scenu oko 20.30 i zapevao hit „Sinoć nisi bila tu“.
– Dobro veče Sarajevo i dobrodošli. Prošle su četiri godine od kada smo se poslednji put videli na Koševu. Proći ćemo kroz neko vreme, vratićemo se na stare pesme, pevaćemo i nove sa albuma „Vatra i barut“ – rekao je Čolić, pozdravivši obožavaoce koji su se sjatili iz celog regiona.

„Zetra“ je dva i po sata horski pevala pesme „Ti živiš u oblacima mala“, „Esma“, „Krasiva“, „Zar se nismo shvatili“, „Merak mi je“, „Ti možeš sve“… Da ima fanove u svim generacijama, ne samo u onoj koja ga voli još od pesme „Gori vatra“, dokaz je prisustvo nekih novih klinaca na koncertu, koji se nisu ni rodili kada je Čola žario i palio od Vardara do Triglava.

Manji incident, kada je u blizini dvorane tokom koncerta bačen suzavac, nije omeo publiku da uživa u svirci za pamćenje i miljenika vrati na bis kako bi sa njim otpevala balade „Što ti dadoh“ i „Ti si mi u krvi“. Zbog propusta organizatora koncert je morao da bude skraćen.

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: