Španovićeva: Svako mora da pomogne

Mislim da bi svako od nas trebalo da radi i pruža onoliko koliko može, da da svoj doprinos na način na koji lično misli, bez bilo kakve medijske pažnje – kaže srpska atletičarka

sp-ivana_620x0
Izvor: Novosti.rs

Uvek sam se rado odazivala i učestvovala u raznim dobrotvornim akcijama, ali ovde nije reč o humanitarnim akcijama već o moralnoj obavezi svakog građana da pomogne drugome u nevolji.
Mislim da bi svako od nas trebalo da radi i pruža onoliko koliko može, da da svoj doprinos na način na koji lično misli, bez bilo kakve medijske pažnje, jer ovo nije situacija u kojoj samopromocija treba da bude glavna tema, već pomoć u što većoj meri.

I dalje ću se samoinicijativno, ali i na poziv drugih kompanija, angažovati u pružanju pomoći, kao i u širenju svesti u javnosti o razmerama ove katastrofe koja nas je zadesila i o mogućnostima i načinima pružanja pomoći.

Posle završenog takmičenja i novog nacionalnog rekorda u Kini, rekla sam da dva dana ne mogu da spavam, jer samo mislim na našu zemlju i jedva čekam da se vratim da pomognem koliko god mogu. Nisam u prvi plan isticala najbolji rezultat u svojoj dosadašnjoj karijeri, jer nisam razmišljala o sebi, već o svim ljudima kojima je neophodna pomoć.

Ostavite komentar

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: