SNSD čistke se nastavljaju: Vještica umesto Vučetića (video)

Deset hiljada radnih mjesta, tekstilni preporod i pogoni u čitavoj Hercegovini, proizvodnja automobila na električni pogon-samo su neki od nerealiziranih projekata ekonomskog “vizionara” iz Nevesinja, Dragana Vučetića.

 

Izvor: Slobodna Bosna
Foto: Moja Hercegovina
Video: Nebojša Vukanović BN TV

 

dodo

 

Direktor tekstilne industrije „Nikola Tesla“, Dragan Vučetić, smijenjen je  odlukom Vlade Republike Srpske a na njegovo mjesto postavljen je Dušan Vještica, predsjednik Nadzornog odbora Pošta Republike Srpske.

Protiv Dragana Vučetića prve su glas podigle radice tekstilne industrije u Bileći. Više puta su protestovale zbog kašnjenja plata, neizmirenih doprinosa, torture i mobinga. Pred kamere nikada nisu stale, ali su se više puta obraćale političarima. Na kraju je sve stiglo i do Milorada Dodika.

Dragan Vučetić je prije osam godina došao u Hercegovinu kao veliki investitor i pokrenuo nekoliko projekata u Trebinju, Nevesinju, Ljubinju i Berkovićima, od kojih su neki finansnirani kreditima IRB-a. Svi su neslavno završili. Imao je I funkciju savjetnika predsjednika Republike Srpske, Milorada Dodika.

 

 

 

 

Ostavite komentar

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: