Skupština Leotara: Dučić imenovan za predsjednika

 Poslije nastavka konstitutivne sjednice Skupštine Fudbalski klub Leotar i zvanično je poslije dvije godine dobio Upravni odbor na čijem je čelu Simeon Dučić

leo

Izvor: Glas Srpske / Čedomil Mucović

Osim njega u Upravnom odboru su: Milan Tomanović, Milenko Kukurić, Besim Šehović (predstavnik dijaspore), Milan Grubač (Grad Trebinje), Slobodan Radanović (Elektroprivreda Republike Srpske), Predrag Vukićević (Elektroprenos BiH), Dalibor Rajković (HE na Trebišnjci) i Tihomir Kuduz (Eparhija ZHiP).

– Ponoviću još jednom da mi je velika čast što sam izabran za predsjednika UO i mogu slobodno reći prvog među jednakima, jer među nama neće biti podjela. Svi mi imamo istu važnost, a tu ne mislim samo na članove UO, već i na sve članove kluba, od igrača, trenera, do navijača. Svi smo zajedno ovdje sa istim ciljem, da Leotar vratimo tamo gdje mu je i mjesto, u vrh bh. fudbala. Nećemo da govorimo o rokovima, jer pred nama je tek sada najteži posao, a to je da napravimo klub, donesemo pravilnike, vratimo dugove i obezbijedimo sredstva za takmičenje – naglasio je Dučić.

Već su obavljeni razgovori sa predstavnicima svih ustanova koje mogu da pomognu Leotaru.

– Nijedna vrata u ovom gradu nam nisu zatvorena. Naprotiv, svi su istakli da će se aktivno uključiti u rad kluba. Iako u ovom UO nisu direktori javnih preduzeća, odnosno vodeći ljudi, ovaj odbor ima veliku snagu, jer su mi ti direktori lično potvrdili da stoje iza ljudi koje su predložili i da su izabrali one koji će aktivno moći da se uključe u rad organa kluba – dodao je Dučić.

Pored UO, formiran je i nadzorni odbor koji čine: Božidar Radojičić (predsjednik), Ilija Vuković, Tomislav Vuletić, Željko Budimir i Nebojša Kolak. Leotar će se iduće sezone takmičiti u Prvoj ligi Republike Srpske jer je prošle sezone ispao iz Premijer lige BiH.

Na sjednici UO za sportskog direktora imenovan je Jovica Vico, bivši fudbaler Leotara, Maribora, Šmartnog i bečkog Rapida. On je posljednjih godina nosio dres gatačke Mladosti, ali je na kraju prošle sezone odlučio da okači kopačke o klin i posveti se drugom poslu.

 

Ostavite komentar

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: