Sikimić: Kao patriota i Hercegovac pozivam građane da glasaju za Savez za promjene!

Dragiša Sikimić nosilac liste Stranke pravedne politike za Narodnu skupštinu Republike Srpske, iz izborne jedinice 9, povukao je kandidaturu za narodnog poslanika i pozvao birače da na predstojećim izborima svoj glas daju kandidatima Saveza za promjene

 

sikimic

Dragiša Sikimić, nosilac liste SPP i osnivač portala Moja Hercegovina sa Slavkom Vučurevićem (levo) i Slobodanom Prtilom (desno) Foto: Radio Trebinje

Izvor: Radio Trebinje
Autor: M. I.
„Stranka pravedne politike svojim aktivnostima u predizbornoj kampanji građanima ne nudi promjene, već samo radi na održavanju postojećeg stanja. Jedini glas koji može donijeti promjene u RS, je glas kandidatima Saveza za promjene. Kao patriota i Hercegovac imam moralnu odgovornost da pozovem birače koji su imali namjeru da glasaju za mene, da svoj glas daju kandidatima Saveza za promjene“.
Obrazlažući razloge zbog kojih je donio ovakvu odluku, Sikimić je na današnjoj konferenciji za novinare rekao da ga vrh stranke u posljednje vrijeme nije obavještavao o aktivnostima u stranci.
Jedan od razloga, kako je rekao Sikimić je i hapšenje Andrije Bjeloševića, jednog od osnivača Stranke pravedne politike, koji je uhapšen pod pretpostavkom da je izvršio ratni zločin.
„Predsjednik stranke nije me obavijestio o ovom slučaju, i smatram da nisam dovoljno upućen aktivnosti vrha stranke“.
On je istakao da su mu nakon gostovanja u emisiji „Apostrof“ na banjalučkoj Alternativnoj televiziji brojni građani Ljubinja i Trebinja obećali glasove .
Današnjoj konferenciji za novinare prisustvovali su i Slavko Vučurević, noslac liste PDP-a za Narodnu skupštinu RS iz izborne jedinice 9 i Slobodan Prtilo kandidat SDS-a za Parlamentarnu skupštinu BiH iz izborne jedinice 3b, koji su podržali ovakvu Sikimićevu odluku .

Ostavite komentar

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: