Šestorka iz Viteza pljačkala po Ljubinju

 Trebinjska policija juče je Okružnom tužilaštvu dostavila izvještaj protiv šest lica zbog postojanja osnova sumnje da su, na području Ljubinja, počinili tri krivična djela teške krađe, saopšteno je iz CJB Trebinje.

reg-ljubinje

Izvor: Radio Trebinje

Izvještaj je dokumentovan protiv lica inicijala S.N., A.B., N.T., nastanjeni u Vitezu, lica inicijala S.A, nastanjen u Mostaru, i lica inicijala M.A. i I.A., iz Viteza, sa privremenim boravištem u Mostaru.
Oni se sumnjiče da su, u noći 09/10.decembra, izvršili provalu u jednu zanatsku radnju, koja se nalazi u industrijskoj zoni u Ljubinju, i ukrali automobil „pežo“ i razne predmete. Ukupna materijalna šteta pričinjena ovim krivičnim djelom je oko 22.000KM.
Osumnjičeni su, iste noći izvršili i provalu u jednu firmu i otuđili visoko naponski kabal. Materijalna šteta ovim djelom je oko 150KM.
Utvrđeno je da su navedeni, osim lica inicijala S.A., u noći 02/03.decembra, u istoj firmi, izvršili provalu i otuđili visoko naponski kabal vrijednosti oko 1500 KM. Pored direktne štete, preduzeću je ovim krivičnim djelom pričinjena i indirektna materijalana šteta.

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: