Sela bez struje, lokalni putevi neprohodni

Zbog kvarova nastalih usljed nevremena, potrošači koji se snabdjevaju sa dalekovoda Lastva- Ljubomir, Tvrdoš- Brda i Zupci, nemaju struju, saopšteno je jutros iz trebinjskog Operativnog centra.

putevi nevesinje

Ovako je na putu Nevesinje-Gacko: Da bi stigli na željeno odredište nije dovoljna samo zimska oprema (Foto: Nikola Kovačević)

Tekst i foto: Nikola Kovačević-ag.

Radovi su u toku i, ukoliko vremenski uslovi dozvole, kvarovi će biti otklonjeni.
Iako su juče opštine Bileća, Gacko i Berkovići, nakon višečasovnog prekida, dobile struju i dalje ima problema u snabdjevanju potrošača na području ovih opština, kao i u Nevesinju i Ljubinju, navode u „Elekro-Hercegovini“, a snijeg i jak vjetar otežava rad električara.
Putni pravci u višim krajevima Hercegovine su prohodni, ali saobraćaj je otežan i neophodno je posjedovanje zimske opreme.
U „Gackoputevima“ navode da na području ove opštine ima snježnih nanosa na kolovozima, ali se putevi redovno i čiste i nema većih problema u odvijanju saobraćaja.
Kako saznajemo u „Nevesinjeputevima“ zbog snježnih nanosa i olujnog vjetra otežano se saobraća na saobraćajnicama koje održava ovo preduzeće, povremeno ima zastoja na reginaonalnim putevim, dok su lokalni putevi neprohodni.

 

 

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: