Ršumović razgalio nevesinjske mališane

Jedan od najomiljenijih dječijih pisaca Ljubivoje Ršumović gostovao je u Nevesinju. U prepunoj Kino sali , ovaj poznati pjesnik uz čije su stihove odrastale generacije, recitovao je nevesinjskim osnovcima svoje pjesme, a zajedno su i pjevali, razgovarali, rješavali zagonetke.

Izvor: Radio Nevesinje

RSUM

 Veoma brzo stvorena je jedna vesela atmosfera i stekao se utisak da je to susret starih prijatelja, jer kako kaže pjesnik, druženje sa djecom uvijek daje neku posebnu energiju.
-Mislim da sam na neki volšeban način koristan djeci, a oni na isti taj način meni, rekao je Ršumović. Može se reći da i današnje druženje govori tome u prilog jer su najmlađi Nevesinjci pokazali da vole i poznaju stihove Ljubivoja Ršumovića,a pjesnik je pokazao da voli i poznaje djecu.

Tokom jednočasovnog druženja pjevali su zajedno dobro poznate pjesme: Deca su ukras sveta, Razbole se lisica, Išli smo u Afriku,Au što je škola zgodna , smijali se na pjesnikove Fazone i Fore,igrali se i ono što se sigurno može reći uživali!
Dječija igra je priprema za stvarni život i djeca treba što više da se igraju, poručio je na kraju  omiljeni dječiji pjesnik.

Ostavite komentar

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: