Razočarenje u Trebinju: Vještica u Bileći! (video)

„Radnice je najviše interesovalo pitanje održivosti projekta tekstila na području Istočne Hercegovine“, rekao je Vještica i dodao da tekstilna industrija ostaje, ali da se ne može znati da li će doći do promjene partnera.

sastanak-u-Bileci

Izvor: Radio Trebinje
Video: Nebojša Vukanović

Vlada Republike Srpske je opredijelјena za razvoj tekstilne industrije u Hercegovini sa aktuelnim partnerom, rekao je danas u Bileći direktor JP „Nikola Tesla“ Dušan Vještica.
Nakon razgovora sa zaposlenim u tekstilnoj industriji i predstavnicima partnera „Imeks internešnala“, Vještica je istakao da je imao konstruktivan razgovor o poslovanju i dalјim koracima u radu.
„Radnice je najviše interesovalo pitanje održivosti projekta tekstila na području Istočne Hercegovine“, rekao je Vještica i dodao da tekstilna industrija ostaje, ali da se ne može znati da li će doći do promjene partnera, prenosi Srna.

 

 

On je istakao da je Vlada Republike Srpske uložila velika sredstva u pokretanje tekstilne industrije, prvenstveno u Bileći, te da je riječ o vrlo ozbilјnom projektu.
Istovremeno, jedan broj radnica trebinjskog pogona „Imeksa“ i danas se okupio ispred prodajnog objekta preduzeća u Mokrim Dolovima, očekujući da će direktor „Nikole Tesle“ posjetiti i Trebinje, ali do sastanka nije došlo.
Radnice iz Trebinja do sada su se u više navrata okupljale tražeći isplatu dvije zarađene plate i dva topla obroka. Okupljanje su nastavile i nakon isplate februarske zarade, uz tvrdnju da im je plata umanjena.

  1. Borko Iacic Reply

    Samo slobodna drzava Hercegovina odvojena od Bosne ne interesuje.Inikakvi Srbi katulici nego Srbi pravoslavci i ostali ostali Srbi koji su uzeli islam i katulicizam!

Ostavite komentar

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: