RASPRODATO: Veče Trebinjaca u Beogradu posle 37 godina

Karata za veče Trebinjaca više nema. Interesovanje za zemljačko okupljanje je premašilo odavno kapacitete restorana “Devetka” u Košutnjaku, pa je rukovodstvo Udruženja Trebinjaca “Jovan Dučić” u Beogradu došlo u neugodnu situaciju da mnogim zainteresovanim ne može da izađe u susret.

zarko-1

tekst: T. Ćorović

 

– Kada smo najavili ovo veče, bili smo oprezni. Međutim, Trebinjci su okupljanje u Beogradu čekali 37 godina i očigledno je da su se uželeli zemljačkog druženja. Ispred Udruženja izvinjavam se svima onima koji su zvali u trenutku kada su karte već rasprodate. Nadamo se da će veče Trebinjaca postati tradicija– kaže za portal Slobodna Hercegovina Žarko J. Ratković, predsednik ovog udruženja.

Među gostima očekuje se dolazak gradonačelnika Trebinja Slavka Vučurevića, pjesnika Rajka Petrova Noga, generala Radovana Grubača, kao i proslavljenog odbojkaša i člana Kuće slavnih Vladimira Grbića.

Veče će biti otvorena plesom, a na meniju će se naći izvorna hercegovačka jela.

U programskom delu učestvovaće: glumci Ljiljana Jakšić i Miodrag Rakočević, pjesnik Božidar M. Glogovac, mlada guslarka Bojana Peković i student Muzičke akademije Nikolina Kovačević.
Goste će prigodnom izvornom muzikom tokom večeri zabavljati grupa skadarlijskog restorana “Ima dana”,

 

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: