Prekinuto snimanje filma „Na mliječnom putu“: Monika na proleće stiže u Trebinju

Nakon gotovo četveromjesečnog rada, danas je, zbog nepovoljnih vremenskih prilika, prekinuto je snimanje najnovijeg filma Emira Kusturice „Na mliječnom putu“.

monika-beluci-emir-kusturica-

Izvor: Radio Trebinje
Autor: R.M.
Poslije mukotrpnog rada u selima Klobuk i Uvjeća, u Trebinju i lokacijama u neposrednoj blizini grada poznati režiser Emir Kusturica je ekipi glumaca, saradnika, radnika, snimatelja dao „voljno“ i za ovu godinu završio rad na snimanju svog najnovijeg ostvarenja.
„Dolazak zime i česte promjene vremena uslovile su da zaustavimo rad na filmu“, kaže za RT režiser Emir Kusturica.
„Prekinuli smo snimanje do proljeća naredne godine. Možemo reći da je snimanje smišljeno prekinuto jer nastavak podrazumjeva korištenje brojnih filmskih trikova. Ja volim da kažem da su ti trikovi „sporohodni“ i treba mnogo vremena da se naprave. Uvjeren sam da će film do sredine naredne godine u potpunosti biti gotov. Nakon toga slijedi daljnji rad na produkciji, a premijera će biti u Kanu 2016. godine“, naveo je Kusturica.
Kako nezvanično saznajemo, nastavak snimanja će uslijediti na proljeće, ali i to će zavisiti o od vremenskih prilika odnosno neprilika.
Predviđeno je takođe, da na proljeće u Trebinje ponovo dođe i Monika Beluči, kao i ostali akteri ovog igranog ostvarenja.

Ostavite komentar

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: