Praznik fudbala u Banjaluci: Srpska dočekuje Srbiju!

Fudbalski savez RS je posle mnogo diplomatije izdejstvovao dozvolu od FIFE, pa ćemo 4. septembra u Banjaluci imati priliku da na delu vidimo najbolje srpske fudbalere sa obe strane Drine

SUBOTIC

Može da bira za koga će da igra: Neven Subotić (Foto: Novak Đurović) Napomena: Fotografije ne može da se koristi bez pismene dozvole autora

 

(Foto: Novak Đurović)
Napomena: Fotografije ne može da se koristi bez pismene dozvole autora

 

Fudbalska reprezentacija Srbije gostovaće 4. septembra u Banjaluci, gde će odigrati prijateljski meč sa selekcijom Republike Srpske, potvrdio je juče predsednik Fudbalskog saveza Republike Srpske Mile Kovačević.
FS Republike Srpske je deo Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, koji je dao saglasnost za odigravanje ovog meča, kao i Evropska fudbalska unija (UEFA) i Međunarodna fudbalska federacija (FIFA).
– Posle konsultacija sa Fudbalskim savezom Srbije dogovoreno je da se utakmica odigra 4. septembra u Banjaluci – rekao je Mile Kovačević novinarima u Banjaluci.
Kako je ranije najavljeno, selekciju Republike Srpske predvodiće trener Željko Buvač, asistent Jirgena Klopa u Borusiji iz Dortmunda, a u ekipi bi između ostalih trebalo da budu i igrači rođeni u Republici Srpskoj, poput Nevena Subotića, Marka Marina i drugih. Bilo je govora da bi mogao nastupiti i Zlatan Ibrahimović, ali u ovom trenutku tako nešto deluje prilično nerealno.

Ostavite komentar

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: