Podrška Šešelju: Hercegovci u petak kreću za Beograd

U organizaciji Okružnog odbora Hercegovina Srpske radikalne stranke dr. Vojislav Šešelj iz svih opština u istočnoj Hercegovini u petak, 14. novembra će put Beograda u Srbiji krenuti članovi i simpatizeri te stranke u Bosni i Hercegovini kako bi prisustvovali subotnjem mitingu podrške dr Vojislavu Šešelju u glavnom gradu Srbije, potvrdio je za Anadoliju Vladimir Delić, zamjenik načelnika Opštine Bileća, iz SRS dr. Vojislav Šešelj.

seki

Izvor: Radio Trebinje /  AA

Iz Bileće će u Beograd krenuti dva autobusa, a po jedan sasvim sigurno i iz Gacka i Ljubinja. Nastojat ćemo da organiziramo kako bi što veći broj osoba iz Istočne Hercegovine otišao u Beograd na miting podrške Vojislavu šešelju”, naglasio je Delić.
Ekipa Anadolije u Bileći je proteklih dana zabilježila na desetine plakata koje je postavila Srpska radikalna stranka RS sa parolom – “Šešelj dolazi”.
Na samom ulazu u Bileću, na stubu ulične rasvjete, postavljen je veliki bilboard sa likom Vojislava Šešelja. Na njemu je ispisana poruka – “Hoćemo Šešelja”.
I u susjednom Gacku je slična situacija. Na plakatima po mjestu i na sjedištu njegove Srpske radikalne stranke iste poruke, s tim što su ove u Gacku u odnosu na one u Bileći proširene i sa porukom – “Srbija čeka Šešelja”.

Ostavite komentar

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: