Počinje Leovo proljeće: Kapiten ostaje?!

 Jesenji šampion Prve lige RS ekipa „Leotara“ danas je na stadionu u Policama počela sa pripremama za proljetnji dio šampionata u Prvoj fudbalskoj ligi RS.

prozivka

Izvo: Radio Trebinje
Autor: R.M.

Na prvoj prozivci javilo se 25 fudbalera, gotovo kompletan igrački kadar iz prošle godine. Na pripreme su došli Kukrika, Aničić, Marković, Jeknić, Cimirot, Deretić, Todorović, Popović, Pjaca, Mumalo, Semjon i Novo Milošević, Andrić, Dmitrović, Šešelj, Tepavčević, Mulina, Vučić, Zečević, Aćimović i nekoliko igrača iz juniorskog pogona.
Ekipu su, kako sada stvoje stvari, napustili Nenad Stojanović, Novo Papaz i Miloš Marković. Ljubitelji fudbala mnogo očekuju od saradnje sa „Crvenom zvezdom“ i „Partizanom“, koja je uspostavljena krajem prošle godine. Postoji mogućnost da iz ova dva kluba na kaljenje dođu mlađi igrači i to na pozicijama na kojima je Leotar deficitaran.
„Osnovni cilj i dalje ostaje konsolidacija kluba, a ukoliko se ukaže prilika za nešto više, eventualno borba za plasman u Premijer ligu BiH, takvu priliku sigurno nećemo propustiti“, navodi šef stručnog štaba „Leotara“ Damjan Ratković.
Ipak, medalja i dalje ima drugu stranu, finansije su i dalje gorući problem.
„Trenutno smo pod blokadom ‘Bobar’ banke. Iz dana u dan susrećemo se sa novim problemima, ali kompletna uprava nastoji da prevaziđe ovu situaciju na najbolji mogući način. Igrači će nam biti u prvom planu i nadam se da ćemo uspjeti proljetnu polusezonu da završimo na najbolji mogući način“, kaže predsjednik Skupštine FK „Leotar“ Vaso Mijanović.
„Prvi dio šampionata smo odradili odlično, a u nastavku se nadamo da ćemo biti i još bolji. Očekivanja su da ostvarimo plasman u Premijer ligu BiH. To nam je cilj“, kaže Predrag Šešelj, fudbaler „Leotara“. Prvenstvo u Prvoj fudbalskoj ligi RS biće nastavljeno početkom marta, a „Leotar“ u prvom kolu gostuje u Višegradu kod ekipe „Drine“.
Iako je bilo najavljeno da će talentovani Miloš Aćimović otići u bundesligaša „Volfsburg“, on se danas pojavio na pripremama „Leotara“ i zbog problema administrativne prirode, po svoj prilici, narednu polusezonu igraće u ekipi iz našeg grada.

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: