PD Vučji zub: “Uspon na Vučji zub i vrhove Orjena”

na-vucjem-zubu-800

 

Poštovani,

Zadovoljstvo nam je da Vas obavjestimo da Planinarsko društvo “Vučji zub”za vikend 11.10.2014.g organizuje tradicionalnu akciju “Uspon na Vučji zub i vrhove Orjena”. Ovom prilikom Vas sve pozivamo da nam se pridružite i za sebe izaberete jednu od ponuđenih tura na prelijepom Orjenu.

Na jedanaestom Usponu na Vučji zub i vrhove Orjena očekujemo dosta prijatelja planinara iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske, a s obzirom da nas očekuje lijepo vrijeme za vikend, koristimo priliku da pozovemo građane Trebinja, naročito mlade da se pridruže našoj akciji.

U planu su tri grupe: laka, srednja i teška. Laka tura posjetioce će odvesti do Dobrog dola, koji je od Ubala udaljen oko 7 km, predviđena je posjeta atraktivnoj Ledenoj pećini kao i pripremanje čaja za sve učesnike uspona. Srednje teška šetnja polazi od Ubala do vrha Jastrebica i kružno se vraća do Pirine poljane, te nastavlja do Dobrog dola. Oni najspremniji obićiće po lijepom vremenu koje nas očekuje vrhove Jastrebica i Vučji zub, gdje je posebno zanimljiva dionica Kreševljev mramor između pomenutih vrhova, takođe sa povratkom i objedinjavanjem svih učesnika u Dobrom dolu.

Nakon uspona planiran je tradicionalni ručak u Izviđačkom domu na Tulima. Polazak na Tuli iz Trebinja sa keja ispred hotela Leotar prediđen je u 7 časova, a svih učesnika u 8h sa Ubala.

Da smo zdravo!
PD „Vučji zub“ Trebinje

Ostavite komentar

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: