One su ponos Gacka: „We dance“ osvojio tri zlata, tri srebra, put u Njemačku, tortu…

  • Na Petom navijačko – akrobatskom i plesnom prvenstvu BiH održanom juče u Širokom Brijegu, PK „We dance“ Gacko osvojio je tri zlatne i tri srebrne medalje u Hip Hop kategorijama.

plesni-klub-11-580x333

Izvor: Gacko-rs.info

Sa svojom velikom armijom plesača od preko 50 članova, uspjeli su da se na autentičan i kreativan način predstave svojim plesnim koracima ali i energijom koja je njihov zaštitni znak.

„Mi smo prezadovoljni našim nastupima, a posebno nam je drago što u našim seniorskim redovima imamo pojačanje, jednog momka koji je pravi hip hop mag“, rekla je jedna od koreografkinja Maja Kosović.

„Prije svega zeljela bih javno da se zahvalim mojoj koleginici Maji Kosović i svim članovima našeg kluba koji su mi juče priredili najljepši rođendanski poklon do sad i naravno domaćinu plesnom klubu “Široki“ koji mi je takođe uljepšao rođendanski dan“, rekla je Emilija Stojanović. „Ostvarili smo plasman na Evropsko prvenstvo koje se ove godine održava u Sloveniji krajem juna mjeseca, prvenstvo zatvorenog tipa, kao i u Nјemačkoj, krajem novembra mjeseca koje je otvorenog tipa“, dodala je ona.

Titula sveukupnih pobjednika Petog navijačko-akrobatskog i plesnog prvenstva BiH kao i ranijih godina pripala je Plesnom klubu „Široki“ koji je ujedno bio domaćin ovog prvenstva.

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: