Od Lea ostali samo dugmići: Hitno platiti 35.000 KM, a onda na megdan Želji?

Premijerligaši iz Republike Srpske Borac, Rudar Prijedor i Slavija uplatiće do predviđenog roka dug bivšim fudbalerima i izbjeći suspenziju FS BiH. Jedino je još uvijek neizvjesno da li će to učiniti i Leotar.

Izvor: Glas Srpske

tigrovi

Bio jednom hram fudbala Policei: Klub je ostao bez trenera, igrača, para, navijača….

Trebinjci bivšim igračima duguju 35.000 maraka i ukoliko danas ne uplate novac neće moći da igraju meč 24. kola Premijer lige BiH protiv Željezničara. Najviše potražuje Darko Dreč (16.900 KM), zatim Nenad Rajić (4.727 KM), Nikola Grubješić (3.890 KM) i Borko Novaković (9.350 KM).

– Da bi klub normalno funkcionisao najveća prepreka je blokada računa i sve aktivnosti članova uprave i predstavnika grada su trenutno usmjerene u tom pravcu. Ako dođe do deblokade uspjećemo da izmirimo dugove prema bivšim igračima. Načelni dogovori sa povjeriocima su postignuti, ali je procedura takva da se ne može sve uraditi preko noći. Međutim, vjerujem da će Leotar u subotu odigrati utakmicu protiv Željezničara – rekao je operativac kluba sa “Polica” Radislav Kundačina.

Rudar Prijedor će danas izmiriti 8.300 KM duga prema Dušku Vraneševiću, baš kao i Slavija, koja je Lazaru Vidiću dužna 2.300 KM. Da podsjetimo, predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uplatio je 50.000 maraka na račun Borca, pa je klub sa Gradskog stadiona izmirio dugovanja prema Nikoli Vasiljeviću, Vedranu Kantaru, Milanu Stuparu i Daliboru Koziću, te platio kaznu FS BiH zbog nedoličnog ponašanja navijača, a sve u iznosu od 47.835 maraka

 

Ostavite komentar

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: