Obavezno pogledajte: Fotografija koja je zapalila Balkan!

Bivši hrvatski teniser Goran Ivanišević digao je region na noge pošto se tokom Australijan opena u Melburnu slikao sa jednom srpskom navijačicom, koja je na sebi imala srpsku šajkaču i kokardu.

ivanisevic

Izvor: RT
Fotografija je već izazvala veliku pažnju u regionu, a posebno u Hrvatskoj. Ivanišević je u Melburn došao na turnir legendi. On je na štandu za promociju turnira legendi izazvao veliku pažnju. Australijanci su stajali u redu kako bi se fotografisali s bivšim pobednikom Vimbldona. Hrvat nije odbio srpsku navijačicu. Njeno lice je bilo u bojama srpske zastavama sa četiri S, a na glavi je imala šajkaču i kokardu.
Srpska navijačica je bila nasmejana, kao i Ivanišević, što govori da mu nije smetalo da se slika pored srpskih obeležja. Ovako su Hrvati videli Ivaniševića i srpsku navijačicu.

Svi hrvatski mediji su preneli ovu vest i fotografiju i ističu da će ona sigurno da donese veliku pažnju u regionu.
Vest su objavili uglavnom svi hrvatski mediji, kao što su Jutarnji.hr, dnevnik.hr, index.hr…
Index.hr navodi da je srpska dijaspora u Australiji pretili smrću 1992. godine na turniru u Adelajdu, jer se zalagao za nezavisnost Hrvatske. On je na turnirima igrao sa hrvatskom šahovnicom, a čuvali su ga telohranitelji.
Ovaj sajt dalje navodi da je srećom rat odavno završen, a da se sada rado slikaju s Ivaniševićem, koji sada trenira Marina Čilića.

 

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: