Novi Blog jednog Hercegovca u Beogradu: Srpske javne/jadne ličnosti

Tri dana ja nju bukvalno teram, ali ona neće od mene. Tri dana me ne zanima, ali džaba, uporni srpski mediji u poodmakloj metastazi bolesno je guraju uz kuvana jaja za doručak, uz raštan umesto suve jaretine za ručak, umesto pahuljica sa mlekom za večeru. Pored jastuka za laku i prijatnu noć.

Presrećne javne ličnosti (1)

 

Tekst: Božo Vukoje

Nagurali su je i u svaki „savcati“ telefon mimo naše volje. U šta god da upreš prstom – ona! Vidi se, levom rukom sađena i golema, zaista. Plava. Zrela, sve zrelija. Sve tamnija i izraženija. I nažalost sve poznatija. Samo što nije srpski brend postala poput njene čuvene sestre! Tačno da čovek zažali što prolazi i što mora proći… Ako je šminka veštačkim disanjem ne održi još koji dan u životu.
Tema koja je u suštini apsolutno glupa i beznačajna, ali kad već neće od mene danima, rekoh sebi, e daj da je malo protresem… I dok je tako ja mozgom tresem, poput seljaka koji isto tako trese i obara prezrele šljive sa đedovih mu šljivika, pretpostavljam i zaključujem da je ta šljiva zajebala sve moguće šljive Srbije, unapred za godinu dana. Ne bi da će od rešavanja ishoda tog nemilog slučaja čitava nacija preko noći bolje i srećnije živeti… Svi jedemo istu šljivu ovih dana. Nacionalnim frekvencijama svima nama serviranu za doručak, za ručak i za večeru.
Nemojte se razočarati, pročitajte blog do kraja. U pitanju su dve mlade, nažalost javne i aktuelne ličnosti i…
Nastavak teksta pročitajte ovde

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: