Novi blog jednog Hercegovca u Beogradu: „Ispoved između dva bloga”

E haj`mo malo predahnuti od nekih ozbiljnih tema kakve na svojim leđima Sizifovski nose neki prethodni blogovi. Dati prostora bar u jednom blogu nekoj priči bez konkretne teme, bez značaja i bez koristi.

b

Tekst: Božo Vukoje

Napisati blog o blogu iliti “bložnu ispovest” onima koji ga svojom pažnjom, svojim vremenom, svojim očima i krajnje pozitivnim utiscima hrane i održavaju.
Ne znam da li ste to do sada primetili ili pročitali u prvih par objavljenih tekstova, ovaj blog nije baš nastao da bi nekome skratio vreme, da bi nekoga zabavio i razonodio. S nekim iznetim, zaista teškim, društvenim temama i dilemama koje živimo, teško da bi to i mogao. Mada, obećavam, biće i tih veselijih, optimističnijih tema koji će nabaciti taj, danas sve potrebniji, osmeh na lice. Blog postoji da bi nas malo zamislio. Malo uzdigao. Uozbiljio i podstakao na nešto. Da se svi mi bar na trenutak upitamo: “Možemo li bolje? Možemo li više? Trebamo li tako ili drugačije?”. Nekome nečim na nešto ukazao, upozorio i nekako doprineo. Nekoga trgnuo kao što već do sada jeste, a živ sam svedok tih priznanja…
Nastavak teksta pročitajte ovde.

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: