Nezgoda na snimanju: Slobodi Mićalović magarac umalo došao glave

Posle Emira Kusturice i Sergeja Trifunovića nezgodu na snimanju filma „Na mlečnom putu“ doživela je i Sloboda Mićalović

micalovic

Izvor: Kurir
Supruga Vojina Ćetkovića, Sloboda Mićalović, u Trebinju zadobila rasekotine na telu kad je pokušala da iz kuće direktno uzjaše magarca. Lekari joj odmah ukazali pomoć i naredili mirovanje.

Posle Emira Kusturice i Sergeja Trifunovića nezgodu na snimanju filma „Na mlečnom putu“ doživela je i Sloboda Mićalović.

Glumici je kao i proslavljenom reditelju, glave umalo došao magarac. Sloboda je dobila zadatak od reditelja Kuste da skoči s prozora u sedlo magarca koji je stajao pored kuće, ali se životinja baš u tom trenutku izmakla i lepa glumica nacionalnog teatra nezgodno je pala.

– Zadobila je ozbiljne povrede. Imala je modrice i podlive po rukama i telu, a curila joj je i krv na nekoliko mesta. Lekar joj je odmah ukazao pomoć i savetovao da napravi nekoliko dana pauze. Magarac je vrlo nepouzdana životinja i pored vremena najviše pravi problema ekipi tokom snimanja u Trebinju. Kusturica se ozbiljno povredio na snimaju kad je pao sa životinje – kaže izvor Kurira.

Sloboda Mićalović Ćetković, kao i svaki veliki profesionalac, ovom incidentu nije htela da pridaje veliku važnost, kao ni tome što ekipa filma već mesecima ima problem s lošim vremenom i pehovima.
– Dobro sam, hvala na pitanju. Ne znam šta bih mogla da podelim s vama. Niko se nije urotio protiv filma i nas. Na snimanju se dešavaju razne stvari. Sve je u redu – kaže Mićalovićeva.

Sergej umalo ostao bez oka

Nekoliko nedelja ranije Sergej Trifunović, podsetimo se, umalo je ostao bez oka. Tokom snimanja kadrova s Monikom Beluči glumac je dobio nezgodan udarac i hitno je prebačen u bolnicu. Lekari su brzo zaustavili krvarenje. Nešto bolje prošao je Kusturica, koji je zbog pada morao da leži nekoliko dana.

 

O autoru

Ostavite komentar

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: