NAJVEĆI SRPSKI DELIJA: Miloš Ninković dao 80.000 evra za lečenje male Une!

 Fudbaler Crvene zvezde još jednom dokazao da ima ogromno srce, što je pokazao dajući novac za lečenje Une Savić (2)

Izvor: Telegraf

una

 

Anonimna osoba koja je dala 80.000 evra za operaciju male Une Savić je fudbaler Crvene zvezde – MILOŠ NINKOVIĆ! Iako je insistirao na anonimnosti, Telegraf saznaje da je upravo ovaj delija, čuvši vapaj za pomoć odmah reagovao i dao reč da će novac za operaciju devojčice u najhitnijem roku biti uplaćen na račun Uninih roditelja.Jedna poznata osoba donirala je novac za operaciju dvogodišnje Une Savić, devojčice koja boluje od leukemije. Mediji u Srbiji pozvali su sve da se uključe u humanitarnu akciju kako bi se što što prikupila neophodna suma od 80.000 evra.

U javnosti je tokom dana da se nagađa koja bi to poznata osoba, koja je želela da ostane anonimna, bila spremna da izdvoji toliki novac, a naša saznanja su da je to fudbaler Miloš Ninković, koji nije želeo ni da potvrdi niti da negira ovu informaciju.

Kako Telegraf saznaje, vezista crveno-belih, koji je nedavno dobio ćerku, ne želi da se zna da je donirao novac za malu Unu. Prema rečima našeg izvora, iz tog razloga Ninković bukvalno nikome osim porodici nije govorio o svom humanom činu.

Malu Unu kroz dve nedelje očekuje transplatacija koštane srži, posle čega sledi boravak od nekoliko meseci u karantinu. Dvogodišnji anđeo, koji je digao na noge celu humanu Srbiju, boraviće ukupno osam meseci u bonici u Nemačkoj.

Ostavite komentar

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: