Na prelazu Duži uhapšeni dileri droge

Pripadnici Granične policije BiH na Graničnom prelazu Duži, na izlazu iz BiH, uhapsili su državljanina BiH i Hrvatske Č.T. (34), jer je u njegovom vozilu “opel” pronađeno 84,9 grama droge spid.

oduzet-spid

 

Izvor: Srna

Iz Granične policije BiH saopšteno je da je droga otkrivena ispod poklopca motora prilikom granične kontrole vozila “opel” hrvatskih oznaka.

Lice je, po nalogu tužioca Tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona, uhapšeno i protiv njega će nadležnom tužilaštvu biti podnesen izveštaj zbog počinjenog krivičnog dela posedovanje i omogućavanje uživanja droga.
U okviru operativne akcije “Pešak” pripadnici Jedinice granične policije Trebinje juče su u graničnom pojasu na području Trebinja iz pravca Crne Gore u ilegalnom prelasku granice otkrili dva lica sa područja Kosova.
Lica su privedena u Jedinicu granične policije Trebinje i prekršajno procesuirana pred Osnovnim sudom Trebinje zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o kretanju i boravku stranaca i azilu. Istog dana, uz predlog za izricanje mere proterivanja stranaca sa teritorije BiH, predati su Službi za poslove sa strancima BiH.

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: