Monika Beluči dovela kćerke na snimanje

Kćerke italijanske filmske dive Monike Beluči, Deva i Leoni, koje borave u Trebinju, gdje režiser Emir Kusturica snima film “Na mliječnom putu”, u kojem slavna glumica igra jednu od glavnih uloga, svakodnevno posjećuju mamu na lokalitetu Klobuk, gdje je u toku snimanje scena.

mbel6
Izvor: Nezavisne novine
Autor: Vesna Duka

Ipak, najbolje se provode na Olimpijskom bazenu “Abazovina” i na Trgu slobode u Trebinju, gdje se igraju s osmogodišnjom kćerkicom Bajrama Kolje Severdžana, glumca naturščika, koji je i ranije glumio kod Kusturice u filmu “Crna mačka, beli mačor”. Iako su sve tri još male da bi njihov engleski jezik bio dobar za komunikaciju, Severdžan kaže da se izvanredno sporazumijevaju i slažu, jer djeca imaju poseban, kako kaže, jezik srdačnosti.

Deva i Leoni su, saznajemo od osoblja trebinjskog hotela “Platani”, smještene u apartman 106 zajedno s mamom, a o njima se brine mlada dadilja s tjelohraniteljima.
“Oni su jedna divna porodica, jer su djevojčice tako dobre i poslušne, a Monika koristi svaki sekund da bude s njima”, kažu radnici hotela.
Ni Deva i ni Leoni nisu razmažene, niti su, kao i njihova mama, zahtjevne, osim što, kao i sva djeca, vole slatkiše.
Male Italijanke već znaju pravila ponašanja kod snimanja filmova, tako da su, dok borave na Klobuku, vrlo tihe.
“U vrijeme snimanja su tihe i ne prave buku tamo gdje mama snima, već ovdje imaju dva psića i nekoliko mačaka koje se motaju oko filmadžija, pa se djevojčice izmaknu i igraju s njima dok im ne dosadi, a onda ih vode nazad u grad”, kažu mještani Klobuka.
Na Klobuku je bila i Severdžanova kćerka, ali i supruga, koja je oduševljena Trebinjem i biće tu još nekoliko dana.
Kćerke Monike Beluči uskoro će napustiti Trebinje, jer i njihova slavna mama snimanje nastavlja u Čapljini. Nove scene biće snimljene u Hutovu blatu, a onda slijedi Uvjeća. Tek krajem septembra je najavljeno novo snimanje na Klobuku, a tada bi trebalo da dođe i Miki Manojlović.

 

 

Ostavite komentar

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: