Mijanović: Dogovorena saradnja Partizana i Leotara

Neposredno pred utakmicu 1. kola Lige Evrope između Partizana i Totenhema, predsjednik skupštine FK Leotar Vaso Mijanović je obišao FK Partizan Beograd, gdje je u radnoj posjeti i razgovoru sa predsjednikom FK Partizan Draganom Đurićem razgovarao o modelu saradnje dva kluba u svim sportskim segmentima.

 

vaso djura

Izvor: FK Leotar

Nakon razgovora sa prvim čovjekom FK Partizana i postignutog dogovora oko saradnje između dva kluba u narednom periodu, Vaso Mijanović je obavio i razgovor sa Miodragom Radovićem, pomoćnikom direktora omladinske škole FK Partizan o saradnji omladinskih škola. Sve strukture FK Partizan, na čelu sa predsjednikom kluba, izrazile su zadovoljstvo i iskazale iskrenu želju da pomognu novom rukovodstvu FK Leotar u prevazilaženju problema u funkcionisanju kluba.

– Sastanak je bio i više nego uspješan, a dogovor koji smo postigli siguran sam da neće ostati samo kao ideja. Razgovarali smo o više vidova saradnje, razmjena fudbalera, odigravanje prijateljske utakmice, usavršavanje trenera omladinskih škola… Nama kao klubu koji ponovo raste je potreban jak strateški partner, poput Partizana.

Ostavite komentar

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: