Ljupko Bošković: Turci uzalud pokušavali da kupe Tijaninu ljubav prema Srbiji!

Nudili su nam odlične uslove da moja ćerka igra za njihovu reprezentaciju, ali ja to ne bih podneo, kaže Ljupko Bošković

tijana-boskovic-kurir-stampano-1411677723-574707

Izvor: Kurir

Čekala je svoju priliku i odmah zablistala! Odbojkašica Tijana Bošković (17) iz Bileće u Republici Srpskoj svojim debijem za reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu oduševila je svet, a njeni roditelji ne mogu biti ponosniji.

Otac Ljupko u razgovoru za Kurir otkriva da se za Tijanu zanimala i turska reprezentacija, koja ju je želela u svojim redovima, ali za njega je bilo nezamislivo da njegova ćerka nastupa u bilo kom dresu koji nije s grbom Srbije.

– Nudili su nam super uslove u Turskoj, ali ja to ne bih podneo. Ne bih podneo da igra za bilo koju drugu reprezentaciju osim srpske. Ponosan sam što je moja Tijana Srpkinja. Ma, ponosan sam nju u svakom smislu. Došla je iz male sredine i uspela da se dokaže – rekao je Ljupko. Otac ove talentovane tinejdžerke ispričao nam je kako su on i supruga Vesna doživeli prvu utakmicu njihove ćerke na šampionatu sveta.

– Bio sam iznenađen kad se našla na spisku za Svetsko prvenstvo, a dve odlične igračice su otpale, Ana Bjelica i Sanja Malagurski. Zaprepastila me je mirnoća koju je Tijana imala kad ju je selektor Terzić uveo na parket, ipak ona ima samo 17 godina. Dok smo gledali meč, ja sam se smirivao uz pivo, a supruga tvrdi da je ona sve vreme bila mirna, iako ja mislim da se grizla iznutra, a to je najgore – rekao je Ljupko.

On je dodao da se čuo s Tijanom i čestitao joj na odličnim nastupima.
– Rekla mi je: „Hvala, tata“, imam osećaj da je ona mnogo smirenija i od majke i od mene. Nema kod nje nikakve euforije, sve podnosi vrlo zrelo za svoje godine – zaključio je Ljupko Bošković.

Ostavite komentar

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: