Igrom i pjesmom za Marka Spaića

  • Gradsko kulturno-umjetničko društvo „Alat Svislajon“ večeras je u Kulturnom centru priredilo tradicionalni koncert pod nazivom “U susret proljeću”, gdje je sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je za liječenje našeg sugrađanina Marka Spaića.

24

Izvor: Radio Trebinje
Tekst: D.M.

U jednoipočasovnom programu igrom i pjesmom, osim članova “Alata”, predstavili su se i njihovi prijatelji kulturno-umjetnička društva KUD “Jovan Dučić” iz Nove Gajdobre, KUD “Dimitrije Tucović” iz Beograda, KUD “Piva” iz Plužine, KUD “Hercegovina” iz Petrova Polja i ANI “Jovan Dučić” iz Trebinja.
Dragan Mijović, predsjednik GKUD “Alat Svislajon” kaže da je ovo 23 put da organizuju humanitarne koncerte.

“Društva iz Trebinja, ali i naši gosti, večeras su igrali i pjevali za našeg Marka. Nadam se da će ova naša skromna pomoć našem sugrađaninu bar malo značiti”, rekao je Mijović.
Devetnaestogodišnji Marko Spaić iz Trebinja boluje od hemofilije i već duže vrijeme ima problem sa koljenom, zbog čega hoda uz pomoć štaka.

Porodica Spaić je pokrenula akciju prikupljanja novčanih sredstava za operaciju u Sloveniji za koju je potrebno 100.000 evra, a otvoren je i žiro račun u Rajfajzen banci gdje se sredstva mogu uplatiti na broj 161 02 000 000 000 98, na ime Marko Spaić, sa naznakom “za liječenje”.

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: