Hotel “Platani” nije na prodaju!

Trebinjski hotel “Platani” nije na prodaju, iako su se u pojedinim beogradskim medijima pojavile informacije da bi novi vlasnici hotela trebalo da postanu glumica Nataša Ninković i njen suprug Nenad Šarenac!

Hotel_platani_Trebinje_spolja

Izvor: Press.rs
Autor: Neda Dreč

U Eparhiji zahumsko-hercegovačkoj i primorskoj, koja je i vlasnik pomenutog hotela, demantovali su ove informacije, ističući da prvi put čuju za tako nešto, te da hotel uopšte nije na prodaju. Prema pisanju srpskih medija, poznata glumica, inače Trebinjka, i njen suprug, poznati biznismen, hotel “Platani” kupili bi za 4.000.000 evra.

I direktor hotela “Platani” Dejan Bošnjak demantovao je bilo kakvu mogućnost da poznata glumica i njen suprug postanu vlasnici najpoznatijeg trebinjskog hotela.
Ostaje u vlasništvu eparhije

– Nikada ranije nisam čuo za nešto takvo, a pojedini mediji se očigledno služe različitim trikovima da bi povećali prodaju i privukli čitaoce. Njima svakako hvala za besplatnu reklamu našeg hotela. Pozivam ih sve da dođu ovde jer ćemo ih rado ugostiti. Ipak, nije trebalo da tako snize cenu “Platana” jer on vredi mnogo više od 4.000.000 evra – naglasio je Bošnjak.
Prema njegovim rečima, nije aktuelna bilo kakva priča o prodaji pomenutog hotela jer on, kako kaže, i dalje ostaje u vlasništvu Eparhije zahumsko-hercegovačke i primorske.
– Sa Natašom Ninković i gospodinom Šarencem nas povezuju verovatno zato što smo dobri prijatelji i što su oni česti i rado viđeni gosti u našem hotelu. Kao što znate, hotel “Platani” ugostio je brojne poznate ličnosti i odavno je epicentar dešavanja u našem gradu, tako da nikakve priče o prodaji nije bilo, niti će je biti – ističe Bošnjak.

Građani Trebinja ne brinu mnogo ko bi mogao postati novi vlasnik “Platana” ako se jednog dana ovaj hotel bude prodavao, ali ipak kažu da boljeg kupca od Nataše Ninković ne bi bilo.

– Hotel “Platani”, prema mom mišljenju, jedan je od naših najlepših, tako da bi bilo šteta da ga kupi neko kome Trebinje nije mnogo važno. Nataša je ipak naša Trebinjka, i mislim da boljeg vlasnika od nje ne bi bilo. Drago nam je svaki put kada je vidimo da boravi u našem gradu i da nije zaboravila ljude i mesto u kojem se rodila i odrasla. Iz Trebinja su potekle brojne poznate ličnosti, glumci, sportisti i pesnici i za svaku je pohvalu kada se sete svog grada i učine nešto dobro za njega – kaže Trebinjka Nataša Petrović.

Sa druge strane, Aleksandar B. kaže da ga se ne tiče mnogo ko gazduje trebinjskim hotelima jer kao stanovnik ovog grada brine o mnogo većim problemima.
Monika sve zadivila

– Mislim da Trebinjce to mnogo ne zanima. Zašto bi bilo važno ko je vlasnik hotela?! Činjenica je da su “Platani” najpopularniji hotel u Trebinju, ali smatram da je potpuno nebitno da li će ga kupiti Nataša Ninković ili neko drugi – kaže ovaj Trebinjac.

U hotelu “Platani” odsedali su ugledni gosti i brojne poznate ličnosti, a najviše pažnje svakako je privukla ekipa filma “Na mlečnom putu” na čelu sa Monikom Beluči i Emirom Kusturicom. Filmska diva u ovom hotelu boravila je i prošlog i pretprošlog leta, a za to vreme brojni slučajni i namerni prolaznici neumorno su “obletali” oko “Platana” ne bi li videli ili možda fotografisali prelepu glumicu.

Iako su u “Platanima” bili spremni da odgovore svim zahtevima ove dive, ona je, kažu, ipak bila jednostavna kao i svi ostali gosti, bez ikakvih prohteva. Ekipa filma “Na mlečnom putu” i sada je smeštena u ovom hotelu, ali bez Monike Beluči. Hotel “Platani” oduševio je i reditelja Zdravka Šotru, koji je brojne scene iz serije “Ranjeni orao” snimao baš u ovom hotelu i njegovoj okolini.

Pre više od godinu dana mediji su pisali da hotel “Platani” namerava da kupi folk pevačica Seka Aleksić, koja je često boravila u gradu na Trebišnjici. Ona nikada nije ni potvrdila, a ni demantovala ove informacije. Kako se tada pisalo, Aleksićeva je pomenuti hotel trebalo da dobije za 3.000.000 evra, ali ni od te priče nije bilo ništa.

 

O autoru

Ostavite komentar

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: