Hercegovci bodre Đokovića u Dohi

 Opet stara rečenica, “Hercegovina svijet naseli, a sebe ne raseli” još jednom je dobila potvrdu.

HERC

Izvor: Radio Trebinje
Tekst: R.M.

I to putem eminentnog kanala Eurosport koji je danas prenosio meč sa ETP turnira u Dohi. Igrali su meč dublovi Novak Đoković i Filip Krajinović protiv Španaca Kabala i Faraha i pobijedili sa 2-0 u setovima. Sa tribina ih je bodrila mala, ali odabrana ekipa Hercegovaca – Trebinjaca i Ljubinjaca, svi odreda navijači „Crvene zvezde“.
1Vasilije Novčić, Zoran Bukvić, Siniša Ivković iz Trebinja i Mladen Dangubić, Đorđe Kosjerina iz Ljubinja sa tribina su bodrili Đokovića i Krajinovića, ali ujedno čestitali Badnji dan i Božić svim Srbima širom svijeta, ali i čestitali rođendan navijačima Crvene zvezde koji su osnovani na današnji dan 1989. godine.

herc 03
“Mir Božiji Hristos se rodi – Vaistinu se Hristos rodi. I kod nas u Trebinju i Ljubinju i cijeloj Hercegovini ali i ovdje u Dohi, na vrelom katarskom suncu. Pozdravljamo sve naše ali i sve ljude dobre volje. Daj nam Bože zdravlja i radosti. I da se Marakani vrate slavni dani naše prošlosti”, poručuju iz Katara Vasilije Novčić, Zoran Bukvić, Siniša Ivković iz Trebinja i Mladen Dangubić i Đorđe Kosjerina iz Ljubinja.

herc 04
“Prišao nam je na kraju meča Nole, kratko porazgovarao sa nama, potpisao se na transparent. Mi smo obećali da ćemo navijati i za njega i za Filipa do kraja turnira”, kažu momci iz Hercegovine koje je posao odveo u Aziju.

Ali iz njih nije odnio ljubav prema vjeri, sportu i Crvenoj zvezdi.

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: