FK Leotar: Legenda nastavlja da živi (VIDEO)

Da ništa nije nemoguće kada se ima volje i želje da se nešto uradi potvrdila je i grupa Trebinjaca entuzijasta i zaljubljenika u sport koju ovih dana u našem gradu popularno zovu Blesava družina.

leo navijaci

Izvor: Lokoportal
Video: Nebojša Kolak

Opravo oni su u proteklih dana, može se slobodno reći, izveli Nemoguću misiju zvanu deblokada Fudbalskog kluba Leotar. U svojim naporima imali su apsolutnu podršku svih građana Trebinja. Devedesetogodišnji Leotar na trenutak je izbrisao sve političke razlike, svi su imali samo jedan cilj spasiti FK Leotar jedan od zaštitnih znakova grada na Trebišnjici. Milenko Kukurić, nekadašnji član uprave Leotara zahvalio se svima onima koji su pomogli u deblokadi Leotara posebno Hotelu Leotar, Bobar banci i Ubla tursu. Dug je kako saznajemo reprogramiran i nove bitke za klub tek predstoje.

“Nismo spavali sedam dana i uradili smo ono što je neko drugi davno trebao da uradi, ali očigledno nije ni mogao ni znao. Učinićemo sve da klub stavimo na prave osnove a sve u skladu sa pratećom zakonskom regulativom što podrazumijeva sazivanje nove skupštine i izbor nove uprave kako bi klub nakon dugog perioda funkcionisao na pravi način” rekao je za Lokoportal Simo Dučić, nekadašnji sportista i član popularne Blesave družine. Milan Janković o proteklim dešavanjima vezanim za spas Leotara skromno kaže: “Kao građani Trebinja, bivši sportisti i sportski radnici obavili smo svoju građansku dužnost. Postignuto ne treba preuveličavati.” Janković je izrazio nadu da ne samo FK Leotar već nijedan sportski kolektiv više neće biti u situaciji u koju su neodgovorni pojedinci doveli FK Leotar.

Ostavite komentar

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: