Ekskluzivno: Monika Beluči 15. juna dolazi u Trebinje!

Popularna glumica Monika Beluči već je boravila u Trebinju, a za mesec dana doći će opet kako bi nastavila snimanje filma Emira Kusturice „Na mlečnom putu“.

Foto: Press RS

beluci monika

Emir Kusturica je sa svojom ekipom već stigao u Trebinje i u narednom periodu će scenaristi da rade na popravljanju scenografije na hercegovačkim lokalitetima.
Među gostima hotela “Platani” je i čuveni češki snimatelj Martin Šec.

Ekskluzivno za Slobodnu  Hercegovinu potvrđeno je da će početkom juna biti nastavak  snimanja filma, a dolazak svetske dive Monike Beluči i naše glumice Slobode Mićalović planiran je za 15. jun. 

Lepa glumica prvi put u Republici Srpskoj bila je u avgustu prošle godine, kada je u pauzama na snimanjima odvajala vreme da se druži sa fanovima koji su dolazili iz cele bivše Jugoslavije kako bi videli svetsku zvezdu uživo. Novi boravak Monike Beluči u najsunčanijem gradu Srpske sigurno će biti magnet za brojni znatiželjnike da dođu Trebinje.

Monika je veoma zadovoljna saradnjom sa Emirom, zbog čega će opet biti njegov gost.

– Ljudi vole da rade sa Kusturicom,  on je osoba puna strasti, tako da sam radoznala kakav će film biti. Jednostavno, kad radite sa njim, imate utisak da radite nešto magično, što je divno za sve nas. Sviđa mi se ovde, mnogo je lepo – rekla je prošle godine Belučijeva.

Ostavite komentar

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: