Drama u Gacku: Radnici nisu nađeni, protiv vozača krivična prijava

 Još uvijek se traga za dvojicom radnika Rudnika i Termoelektrane Gacko, koji su nestali, nakon što je minibus “Jugoprevoza” Gacko, sa sedam radnika i vozačem jutros, oko 6 časova i 45 minuta, sletio u nabujalu Gračanicu.

046775

Izvor: Radio Trebinje
Tekst: D.R.
 

Srđan Vukanović, portparol Okružnog tužilaštva Trebinje kaže da je vozač minibusa Borislav Ivanišević iz Gacka saslušan u policijskoj stanici Gacko.
„Vozač Borislav Ivanišević priveden je u policijsku stanicu u Gacku, gdje je izvršeno alko-testiranje i nije utvrđeno prisustvo alkohola u krvi. Vozač je na ispitivanju u svojstvu osumnjičenog, jer mu se stavlja na teret da je svojom radnjom izvršio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti“, istakao je Vukanović i dodao da potragu za licima otežava veliki vodostaj rijeke Gračanice.
Minibus “Jugoprevoza” Gacko jutros je prelazio preko poplavljenog betonskog mosta, prevozeći radnike Rudnika i Termolektrane Gacko na posao.
Od osmoro ljudi u minibusu, šestorica su bezbjedno isplivala na obalu, a dvojica – 27.godišnji Miloje Miletić i 43.godišnji Slobodan Žarković nestali su u bujici.

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: