Drama protiv fenjeraša: Leotar minimalcem do bodova (VIDEO)

Trebinjci jedva do pobede, pljuštali kartoni, provokacije gostiju, loš fudbal i očajno suđenje na Policama

leotar

Izvor: FK Leotar
Video: Nebojša Kolak

 

Na Policama svega osim fudbala. Blijedi Leotar protiv “fenjeraša” prikazao je možda i najslabiju igru u ovoj sezoni, a gosti od samog starta orijentisani isključivo na odbranu svog gola nisu, po prikazanom na terenu, pokazali da ne zaslužuju “fenjer” prvoligaškog karavana.
Ipak, igrači nisu ni bili u prvom planu na ovoj utakmici. Arbitar iz Brčkog Goran Lakić je bio “zvijezda dana”. Svojim suđenjem je izazivao smjeh i bijes u isto vrijeme, mahao kartonima bez ikakvog kriterijuma, pokazivao greškom crvene kartone, pa se ispravljao, prekid od pet minuta u prvom poluvremena je nadoknadio kao dva minuta, a svirao kraj nakon 30 sekundi. Ko nije posmatrao utakmicu i vidi da je podijeljeno 18 žutih i 4 crvena karotna, mogao bi da pomisli da se na Policama vodio rat, a viđen je svega jedan grublji prekršaj.

Nakon nekoliko propuštenih prilika, prije svega pokušaja iz daljine, Leotar je došao do vodstva u 76. minutu. Bojan Deretić je izveo slobodan udarac sa lijeve strane, Semjon Milošević glavom pogađa stativu, a na odbijenu loptu natrčava mladi štoper Dejan Popović i postiže svoj drugi gol u sezoni.
– Pribojavao sam se ove utakmice i znao da ćemo teško motivisati ekipu, kaže Damjan Ratković, trener Leotara. Tako obično biva u utakmicama gdje se sastaju prvi i poslijednji tabeli. Proleter je bolja ekipa nego što pokazuje bodovni saldo, ali mi smo ti koji su podbacili i pitanje pobjednika riješavali na kraju. Nadam se da povreda Todorovića nije teže prirode, a “kartonijadu” ne bih komentarisao. Utakmica jeste bila nervozna, ali…

LEOTAR – PROLETER 1:0 (0:0)
Trebinje – Gledalaca: 400. Sudija: Goran Lakić (Brčko). Strijelci: Popović u 76. minutu. Žuti kartoni: Šešelj, Stojanović, Deretić, Aćimović, Milošević, Jeknić, Cimirot, Kukrika (Leotar), Galamić, Panić, Kondić, Lale, Milkanović, V. Marković, S. Marković (Proleter). Crveni kartoni: Šešelj (Leotar), Kondić, Lale, Mujčić.
LEOTAR: Kukrika, Papaz (od 75. minuta Dmitrović), Milošević, Šešelj, Aćimović, Cimirot, Popović, Zečević, Stojanović (od 86. minuta Tasovac), Todorović (od 34. minuta Deretić), Jeknić.
PROLETER: Milkanović, Lale, Kondić, Mujčić, Popović, Panić (od 54. minuta Popović), V. Marković (od 61. minuta S. Marković), Ignjić, Gavrić (od 81. minuta Petrović), Galamić, Mahmutović.

Ostavite komentar

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: