Borba se nastavlja: Pomozimo Milici da ponovo prohoda! (VIDEO)

Milica Ijačić  iz Trebinja je prije 4 godine povrijedila kičmu poslije pada sa drveta, a  od oktobra se nalazi u centru za rehabilitaciju u Orlandu.Njen napredak je evidentan, ali uskoro joj ističe boravišna dozvola u SAD i da bi lečenje donelo potpune rezultate neophodno je da nabavi sprave i nastavi sa vežbanjem.

milica

Ljudi dobre volje su skupljali priloge i za njen odlazak u Orlando, pa ovim putem apelujemo da svi zajedno Milici pomognemo da ponovo prohoda.

Više informacija možete naći na njenoj Fejsbuk stranici odakle prenosimo njeno poslednje obraćanje.

– Vježbice napreduju zaista dobro. Nadam se da ste mogli da vidite na snimcima moj napredak. Prije svega moram da vam se zahvalim na dosadašnjoj podršci i na pomoći koju ste mi pružili. Nažalost slijedi velika neizvjesnost. Desetog Marta moram da napustim Ameriku jer mi tada ističe boravišna dozvola. Sada mi je potrebno da kupim sprave poput ovih što koristim ovde, da bih mogla da nastavim sa terapijom kod kuće. Nažalost nemam dovoljno novca za to, pa vas molim da mi kažete postoji li mogućnost za pokretanje nove akcije za prikupljanje sredstava za moje liječenje?

Video: Nebojša Kolak (Elta TV)

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: