Bobar banka: Ako Grad Trebinje bude jemac, ukidamo blokadu FK Leotar!

FK Leotar je izdao saopštenje po kome se nazire moguće rješenje otplate duga prema likvidiranoj “Bobar banci”. Na Policama velike nade polažu u Andriju Lečića kao medijatora između uprave kluba i gradske administracije

leotar-stadion_1

 

 

U saopštenju se kaže da je “prije sudskog ročišta zakazanog za 25.mart,na adresu FK Leotar stigla ponuda likvidacionog upravnika “Bobar banke” Mileta Maksimovića. “Bobar banka” je spremna da povuče blokadu računa FK “Leotar” ukoliko skupština Grada Trebinja donese odluku i bude jemac vraćanja kredita,odnosno sudužnik u dugu,koji FK Leotar ima prema Bobar banci.”

U FK Leotar smatraju da je to više nego korektna ponuda obzirom,da Grad Trebinje sa jedne strane ima zarobljena sredstva kod pomenute banke,a da je sa druge strane “staratelj”,kako FK Leotar.tako i svakog drugog sportskog kolektiva u gradu.

“Iskreno se nadamo da će Grad Trebinje prihvatiti ovu ponudu, jer ne vidimo razlog da neko moŽe da dozvoli da stadion ode u likvidacionu masu banke. FK Leotar je spreman da se odrekne svih iznosa sredstava u narednim godinama (koje grad Trebinje donira fudbalskom klubu), sve dok se ne riješi i posljednja marka duga prema pomenutoj banci. Na taj način spasavamo kako FK Leotar od odlaska u stečaj, tako i imovinu građana Trebinja,od odlaska u stečajnu masu likvidirane banke.” – navodi se u saopštenju:

Na Policama kažu da će za postojeće sporove o visini duga FK Leotar prema banci rješavati “u hodu”.

“Raduje nas činjenica.da je član naše skupštine kluba, a bivši predsjednik kluba i bivši direktor filijale Bobar banke u Trebinju, Andrija Lečić, izabran za zamjenika načelnika odjeljenja za finansije Grada Trebinje i da će upravo on biti medijator između uprave kluba i gradske uprave, obzirom da je kao dugogodišnji rukovodilac kako kluba tako i banke upoznat sa načinom funkcionisanja obje ustanove” – zaključuje se u saopštenju FK Leotar.

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: