Bilećani uhapšeni sa 57 kg skanka, pa pušteni kući

Vuk Vujović, Marko Dunđer i braća Miloš i Marko Govedarica, svi iz Bileće, pušteni su da se brane sa slobode nakon što su u srijedu uhapšeni sa 57 kilograma skanka.

 policija

Izvor: Nezavisne
Srđan Vukanović, portparol Okružnog tužilaštva u Trebinju, kazao je da su nakon saslušanja četvorica Bilećana puštena na slobodu.
Njih je policija uhapsila u srijedu u mjestu Bukovica, na magistralnom putu Foča – Gacko.

Dvije osobe koje su bile s njima i kod kojih je droga pronađena uspjele su da pobjegnu i za njima policija intenzivno traga.
Izvor blizak istrazi ispričao je da su Bilećani uhvaćeni zahvaljujući uspješno izvedenoj akciji policije koja je presjekla nelegalnu trgovinu drogom.

“Policajci su raspolagali informacijama da je u pitanju nelegalna trgovina drogom i čekali su vozila. Kolona od tri vozila je naišla i policija ih je prinudno zaustavila u mjestu Bukovica. Četvorica iz prva dva vozila su odmah uhapšena, dok su dvojica iz trećeg vozila, a u kojem je bila droga, počela da bježe sa kesama u rukama”, ispričao je naš izvor.

U toku bjekstva bacili su kese u obližnju rijeku Bjelavu, ali je policija brzo odreagovala te uhvatila kese jer se radi o dokaznom materijalu.
Vrijednost skanka koji su Bilećani prevozili, kako saznajemo, procjenjuje se na 100.000 maraka.

Uhapšen još jedan preprodavac droge

Muškarac čiji su inicijali K.N. iz Bileće uhapšen je danas u fočanskom selu Suha, zbog sumnje da je učestvovao u preprodaji droge zajedno sa još četiri lica, koja su uhapšena prije dva dana na području Foče, saznaje Srna u MUP-u Republike Srpske.

Lice K.N. su u zasjedi uhapsili pripadnici Stanice javne bezbjednosti Foča.

U MUP-u ističu da policija traga za najmanje još jednim licem koje se dovodi u vezu sa ovom grupom i napominju da im u tim aktivnostima pomažu građani.

Uhapšeni K.N. sproveden je u Stanicu javne bezbjednosti Foča, gdje će nad njim biti izvršena kriminalistička obrada, a sutra će biti predat u nadležnost Okružnom tužilaštva u Trebinju.

 

Ostavite komentar

Close
Molimo Vas da podržite naš sajt
Ако Вам се свиђа сајт молимо Вас да кликнете на неку од следећих опција и да помогнете сајту да постане бољи.
error: